Masaj Hizmetleriİzmir Masaj kategorisinde 2 ilan bulundu.
  • Görünüm

İzmir Masaj - İzmir Masaj Salonları Aradığın Şey İse Doğru Adres Masajuzmani.net!

İzmir bölgesinde en iyi masaj hizmeti veren yerler ve masaj terapistlerini arıyorsanız doğru yerde olduğunuza emin olun. Biz masajuzmani sitesi olarak sizler için en iyi masaj merkezleri ve uzmanlarını araştırıp yayınlıyoruz. Yayınladığımız ilanları hizmet alan müşterilerin puanlamaları ve işletmenin hijyen, mesleki uzmanlık ve hizmet kalitesine göre listemize  almaktayız. Masaj hizmeti sağlığın temel taşlarından birini oluşturmaktadır çünkü bu terapi fiziksel ve zihinsel olarak tedavi amaçlı veya ileride yaşayacağımız rahatsızlıklara tedbir amaçlı da uygulanmaktadır. Masajın bu olumlu etkileri yanında verebileceği olumsuz etkileri de gözardı etmemek lazım. Masajın olumsuz etkilerini sizlere anlatarak tedbir almanız konuları anlatıp bilgilendirmeye çalışacağız.

İzmir Masaj Hizmeti Alacakların Dikkat etmesi gerekenler

Masaj hizmeti almadan önce masajın olumlu olduğu kadar olumsuz etileri olduğunu unutmamalı ve ona göre hareket etmeliyiz. Bahsettiğimiz etkilerden bağzıları masaj esnasında kullanılacak bitkisel karışımlara karşı olabilecek alerjik reaksiyonlardan, Mevcut fiziksel rahatsızlıklarınıza kadar dikkat etmeniz gereken birçok unsur vardır. Mesela Bel fıtığı olan birisi iseniz ve bunu size hizmet verecek terapistinize önceden söylemezseniz, seans esnasında yapılabilecek bir ters hareket fıtığınızı zedeleyebilir ve ağrılarınızı arttırabilir. Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için gittiğiniz İzmir Masaj Salonları veya İzmir masaj terapistinize seans öncesinde sağlık sorunlarınız, Alerjilerinizi varsa kullandığınız ilaçları detaylıca anlatmanızı öneririz.

İzmir Masaj Salonları Seçimini Neye Göre Yapmalıyız?

Gerçek bir masaj hizmeti almak istiyorsak masaj salonu veya terapistini çok iyi seçmeli önümüze gelen yerde bu hizmeti almamalıyız. Sizlere doğru İzmir Masaj Salonları nasıl olmalı bir kaç tiyo verelim. Öncelikle ne tür bir hizmete ihtiyacınız olduğunu iyi belirlemenizi öneririz. Zira birçok farklı masaj türü farklı amaçlar için kullanılmaktadır. mesela ayak bölgesinde bir şikayetiniz var ise refleksoloji masaj türünü en iyi yapan salonları ve terapistleri arayabilirsiniz veya selülit sorunlarınız için hizmet veren bir yer arıyorsanız selülit masajını iyi yapan yerleri keşfetmeye çalışmalısınız ki size en uygun hizmeti en iyi şekilde alabilelim. Bu açıdan bilgi edinebilmeniz için sitemizdeki ilanların alt kısmında hizmet alacağınız yer ve kişilerin uzmanlık alanlarını seçebileceği alanlar koyduk. İzmir Masaj Salonları hizmeti alacak kişilerin ekstra olarak dikkat etmesi gerekenlerden biri de hizmeti sunan yerin hijyen kuralları açısından ne kadar özenli olduğudur. Hijyen konusu sağlıksal tedavilerin en önemli unsurlarındandır. örneğin size hizmet verilecek alanların başında gelen masaj yatağı gerek havlusu gerek yatak örtüsü ile steril ve dezenfekte bir ortamda olması sizi sizden önce aynı yatakta masaj hizmeti alan kişinden bulaşacak hastalık ve bakterilerden koruyacaktır.

İzmir Masaj - İzmir Masaj Salonları

İzmir Bölgesinde profesyonel masaj hizmeti veren salonlar, spa otelleri ve terapistleri sizler için sitemizde yayınlıyoruz. işte bazılarını sizin işiç aşağıda listeledik:

Mimoza Masaj - İzmir

2012 yılında İzmir bölgesinde açılan Mimoza Masaj Salonu gerçek masaj hizmeti arayan kişiler için idealdir. Mimoza Masaj Salonu Bay bayan ayırmadan herkese en iyi hizmeti sunmakta ve misafir memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya çalışmakadır.

 


Rose Spa & Masaj

İzmir masaj hizmeti veren en iyi mekanlardan sayılan Rose Spa tecrübeli terapist kadrosu ile hizmet alan hemen hemen herkesi menmun bırakmakta. siz de gerçekten kaliteli bir hizmet alarak kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız Rose Spa & Masaj tam size göre!

 


Royal Masaj  - İzmir

Royal masaj 10 yılı aşkın tecrübesi ile İzmir merkezde müşteri memnuniyetini el üstünde tutmak için çabalayan bir salondur. Bünyesinde Tayland'ın profesyonel uzmanlarınında bulunduğu merkez hizmet kalitesiyle markalaşmıştır.

 


Sea Massage - İzmir

İzmir için en iyi masaj mekanları arasında yer alan Sea Massage uzman işi hizmet almak isteyenlerin uğrak noktasıdır. Özellikle isveç ve bali masajı konusunda uzman işi hizmet arıyorsanız doğru adres olacaktır.

 


Masaj Terapisti Zeynep Hanım - İzmir

Yıllardır lüks spa merkezleri ve otellerde tecrübe sahibi olmuş aldığı yurt dışı ve yurt içi eğitimleri ile gerçek bir terapist olarak İzmir Masaj hizmeti veren Zeynep hanım Klasik Masaj, Thai Masajı, Arometerapi Masajı, Reflekseloji Masajı türlerinde en iyi hizmeti vermektedir.

 


İzmir Masaj Terapisti Derya 

2015 yılından beri çeşitli spa merkezlerinde profesyonel olarak masaj hizmeti veren Derya hanım 2 yıldır kendi yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Derya hanım çeşitli kurslar ve aldığı eğitimler ile İzmir bölgesinde en iyi hizmet veren terapistlerden biridir.

 


Papatya Masaj Salonu - İzmir Masaj

İzmir masaj salonları arasında en uzun süredir faaliyet gösteren yılların tecrübesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunan Papatya Spa her çeşit masaj türünü en iyi şekilde yaparak memnuniyetinizi her şeyin üzerinde tutuyor.

 

evde masaj istanbul masöz İstanbul Masaj istanbul Masaj istanbul Masaj istanbul masöz istanbul masöz şişli masöz ataşehir masöz istanbul masöz istanbul masöz kadıköy masöz